Det blev en perfekt weekend på Ring Djursland, Henrik scorede igen maximum point!

Det blev en rigtig god weekend for Team Vejen Racing. Klassens hurtigste i kvalifikationen og 3 gange først over stregen. Med yderligere 100 point på kontoen i det samlede regnskab, ser det lovende ud, inden finaleløbet på Padborg Park køres d. 13. og 14. oktober.

Legend Cup på Ring Djursland, klar til start
Legend Cup på Ring Djursland. Klar til start på 2. race
FOTO: TV Lorry

Henriks nærmeste konkurrent, Flemming Jensen (41) havde en knap så god weekend. Det lykkedes ikke for Flemming at score point i hverken kvalifikationen eller første race. Dermed mister Flemming et stort skridt, i kampen om Danmarksmesterskabet.

Inden finaleløbet fører Henrik klassen. Han har 580,5 point mens Flemming Jensen ligger på andenpladsen med 491,0 point. Freddie Veje indtager 3. pladsen i den samlede stilling med 473 point.

Regnskabet i kampen om mesterskabet kompliceres dog lidt af, at kørerne skal smide 4 resultater væk. I den nuværende stilling ligger Henrik til at skulle smide 25,5 point væk, mens Flemming kan “nøjes” med at smide 15 point.

Frætrækkes disse point i den samlede stilling, fører Henrik stadig med 79 point – der kan maksimalt scores 100 point ved finaløbet i oktober.

Selv om alt kan ske når der køres Legend Cup, skal der gå meget galt, hvis ikke Henrik bliver Danmarksmester for 3. år i træk.

Vinderne af 1. race
Vindere af første race: 1. Henrik Vejen. 2. Freddie Veje (tv.) 3. Anders Eriksen (th).
FOTO: Dennis Pieper Eriksen

God og stabil sæson

Både Henrik, Teamet og Raceren har været velfungerende gennem hele sæsonen. Bortset fra diskvilifikationen ved Copenhagen Historic Grand Prix i begyndelsen af august, har resten af sæsonen været stort set perfekt. Selv en alvorlig påkørsel under Superdæk Night Race på Padborg Park kunne ikke forhindre Henrik i at komme først over stregen. Henrik scorede de max 100 point ved racet, selv om Padborg Park ikke har været Henriks favouritbane.

Pokalhøst på Ring Djursland
God pokalhøst på Ring Djursland 
FOTO: Dennis Pieper Eriksen

Nu venter så den sidste afdeling af OK Mobil 1 Legend Cup der køres på selv samme bane…

Stillingen (Top 5) i Legend Cuppen 2018 inden finaleløbet på Padborg Park:

1 Henrik Vejen 580,5
2 Flemming Jensen 491,0
3 Freddie Veje 473,0
4 Anders S. Hyrup 438,0
5 Anders Eriksen 408,0

Finaleløbet køres på Padborg Park i weekenden d. 13. & 14. oktober.

 

Del gerne:

STØT VORES SPONSORER - DE STØTTER OS

Super Dæk logo
Mercasol logo
GoDed logo
J.A.K WorkWear logo
flex1one
Power El logo

PROFIL

Henrik VejenHenrik startede som 12-årig med Motocross. Som 18-årig blev det biler og Gokart. Efter en sæson med indendørs Karting, fik Henrik sin første 100cc Gokart som dog hurtigt blev opgraderet til en 125cc med 6 gear. Efter 10 år på karting banerne var tiden inde til det absolut vildeste; Formula E, også kaldet Superkart 250cc, der køres på de store racerbaner. Det blev til et par SSK, Svensk og Skandinaviske mesterskaber. De sidste 6 år har Henrik kørt på baner rundt om i Europa og nu har han fået lyst til de lidt mere hjemmelige himmelstrøg. Valget faldt på Legends Cup...

Se: Profil

LEGEND CAR

I 2015 prøver Henrik kræfter med den nyeste og hurtigst voksende motorsports klasse i Danmark: Legend Car klassen. Legend racing er nok en af de sjoveste, mest underholdende og spændende motorsportsklasser:
De specialbyggede racere, der minder om de amerikaner biler gangstere kørte under forbudstiden i 1930'erne  blot i 5/8 størrelse af de originale biler. Bilernes udformning, de skarpe regler og den spændende løbsform gør det ekstra underholdende for både kørere og publikum.

Se: Legend Car

PVP SUPERKART 250cc

Inden Henrik kastede sig over Legend Cup, kørte han Superkart. Superkart tælles i formel bil klasserne og minder mest af alt om en lille Formel 1 racer. Med en acceleration fra 0-100 på 2,6 sek. og en topfart på den anden side af 250 kmh. køres Superkart på de store baner. Henrik har kørt den danskbyggede PVP kart på baner rundt om i Europa.

Se: Superkart

Scroll til toppen
Malcare WordPress Security