Henrik scorer igen i år fuld point på Ring Djursland. 3. heat blev dog afbrudt pga. en grim ulykke, inden halvdelen af heatet var kørt, så der gives kun halv point for 3. heat.

En ellers perfekt løbsweekend på Ring Djursland blev skæmmet lidt af Ronni Pedersen uheld. Ronni kørte af banen og over et autoværn og raceren landede på taget.

For Team Vejen Racing skulle det blive en forrygende weekend. Hurtigst i træningen med tider under banerekorden tegnede lovende for den kommende kvalifikation og de 3 heat.

Kvalifikationen startede forrygende. Henrik havde godt fart i den lille racer - i hvert fald de første 3 omgange. Lige indtil gearstangen knækkede...
Heldigvis havde Henrik kørt en rigtig hurtig 1. omgang - en tid der rakte til 1. pladsen i klassen.

I første heat startede Henrik fra 17. pladsen, så der skulle overhales en del. Henrik får kørt sig op gennem feltet og vinder foran Freddie Veje og med Flemming Jensen på 3. pladsen. Henrik havde heatets hurtigste tid og lå tæt på banerekorden.

I andet heat startede Henrik fra 2. position. Igen var Henrik hurtigst af alle. Selv om han mistede lydpotten undervejs, var forspringet stort nok til, at han holdt sin førsteplads til målstregen.

Se video fra 1. & 2. race her

I tredje heat startede Henrik fra 3. position og der var lagt op til et spændende race. Der blev kørt godt race i 7 omgange, til løbet blev afbrudt pga. Ronni Pedersens grimme uheld. Henrik lå på klassens førsteplads da løbet blev flaget af.
Da under halvdelen af heatet blev gennemført, gives der kun halvt poing for dette heat.

Ronni Pedersen sad fastklemt i 45 min. Ronni Pedersen sad fastklemt i 45 min. FOTO: TV SYD

Teamets tanker går naturligvis til Ronni, der sad fastklemt i godt 45 min. Ronni var ved bevidsthed men sikkerhedsburet var klemt så meget om ham, at man ikke kunne få ham fri. Brandvæsnet måtte assistere med specieludstyr.
Det var meget sparsomt hvad der blev givet af informationer, det forlød dog, at Ronni var OK. Familien har dog senere meldt ud, at han er kommet slemt til skade, men har dog fuld førlighed.

 

Team Vejen Racings tanker går naturligvis til Ronni og familien - Vi håber alle det bedste og ønsker Ronni god bedring.

Stillingen (Top 5) i Legend Cuppen 2018 efter 2 af 8 kørte afdelinger:

1 Henrik Vejen 179,5 point
2 Flemming Jensen 145,0 point
3 Anders Eriksen 131,0 point
Freddie Veje 119,0 point
5 Jacob Ommen 113,0 point

Næste løb er gadeløbet Classic Race Aarhus der køres d. 26. & 27. maj.

Del gerne: