Super Dæk logo

Vidste du, at Super Dæk Service er lige så meget autoværksted som dækcenter?

Vi tager os nemlig af hele din bil, og vores veludstyrede værksted servicerer og reparerer alle bilmærker. Du vil opleve os som et værksted, der gør sig umage med god service, kompetent håndværk og ikke mindst regninger, der er til at forstå.
Se mere om SUPERDÆK her

Mercasol logo

Utilstrækkelig rustbeskyttelse fra bilfabrikken

De fleste nye biler anvender forzinket plade til dele af, eller til hele karrosseriet. Der er dog stor forskel mellem forskellige forzinkningskvaliteter. Resultatet viser, at et alt for tyndt zinklag ikke giver nogen nævneværdig beskyttelse.
Når det gælder rustbeskyttelsesmiddel påfører de fleste bilfabrikker sådanne produkter allerede på bilfabrikken. Rustbeskyttelse i form af voks eller olie trænger ind og beskytter punktsvejsede pladesamlinger og andre sammenføjninger i hulrummet. PVC eller bitumen på undervognen påføres som slidlag.
Resultatet viser, at flere bilmærker har en utilstrækkelig rustbeskyttelses-behandling fra fabrikken.  Sammenlignet med tidligere undersøgelser kan man til og med konstatere, at nogle bilfabrikker helt har stoppet med rustbeskyttelsesbehandlinger i hulrum.
Besøg MERCASOL her

Power El logo

Hvem er vi?

Vi har eksisteret siden 1998. Power El er et autoriseret elinstallatør firma der udfører arbejde for erhverv over hele Sjælland.
Besøg POWER EL her

J.A.K WorkWear logo

J.A.K. Workwear - funktionel, slidstærk arbejdsbeklædning i moderigtigt design

Hos J.A.K. Workwear har vi den filosofi at byde på en alsidig kollektion af funktionel, slidstærk arbejdsbeklædning i moderigtigt design og med smarte, gennemtænkte detaljer. Fra knapper og lynlåse til spænder og metervarer anvender vi kun kvalitetsmaterialer fra verdens førende producenter - og vi er (selv)kritiske til mindste detalje gennem hele fremstillingsprocessen.
Besøg J.A.K. her

flex1one

FLEX1ONE - Udstyr til dit værksted

De rigtige maskiner og det rette værktøj letter arbejdet på værkstedet.Vi fører et bredt program til arbejde med dæk, sporing, olieudskiftning og meget mere.

Se det store udvalg her

GoDed logo

GODEED

 GODEED app´en henvender sig til alle, som gerne være lidt bedre mennesker – og hvem vil ikke det? GODEED handler om de små, gode hverdags-gerninger i DIT nærområde. Det kan være alt lige fra at hjælpe et ungt par, der mangler en vugge til deres nyfødte, en ældre dame, der ikke har fået vasket gardiner i årevis, en ensom mand der trænger til at få besøg, eller en hjemløs, der mangler en varm hue. Se mere om GODEED her

Ny sponsor?

Del gerne:

PROFIL

Henrik VejenHenrik startede som 12-årig med Motocross. Som 18-årig blev det biler og Gokart. Efter en sæson med indendørs Karting, fik Henrik sin første 100cc Gokart som dog hurtigt blev opgraderet til en 125cc med 6 gear. Efter 10 år på karting banerne var tiden inde til det absolut vildeste; Formula E, også kaldet Superkart 250cc, der køres på de store racerbaner. Det blev til et par SSK, Svensk og Skandinaviske mesterskaber. De sidste 6 år har Henrik kørt på baner rundt om i Europa og nu har han fået lyst til de lidt mere hjemmelige himmelstrøg. Valget faldt på Legends Cup...

Se: Profil

LEGEND CAR

I 2015 prøver Henrik kræfter med den nyeste og hurtigst voksende motorsports klasse i Danmark: Legend Car klassen. Legend racing er nok en af de sjoveste, mest underholdende og spændende motorsportsklasser:
De specialbyggede racere, der minder om de amerikaner biler gangstere kørte under forbudstiden i 1930'erne  blot i 5/8 størrelse af de originale biler. Bilernes udformning, de skarpe regler og den spændende løbsform gør det ekstra underholdende for både kørere og publikum.

Se: Legend Car

PVP SUPERKART 250cc

Inden Henrik kastede sig over Legend Cup, kørte han Superkart. Superkart tælles i formel bil klasserne og minder mest af alt om en lille Formel 1 racer. Med en acceleration fra 0-100 på 2,6 sek. og en topfart på den anden side af 250 kmh. køres Superkart på de store baner. Henrik har kørt den danskbyggede PVP kart på baner rundt om i Europa.

Se: Superkart

Scroll til toppen
Malcare WordPress Security