Super Dæk logo

Vidste du, at Super Dæk Service er lige så meget autoværksted som dækcenter?

Vi tager os nemlig af hele din bil, og vores veludstyrede værksted servicerer og reparerer alle bilmærker. Du vil opleve os som et værksted, der gør sig umage med god service, kompetent håndværk og ikke mindst regninger, der er til at forstå.
Se mere om SUPERDÆK her

Mercasol logo

Utilstrækkelig rustbeskyttelse fra bilfabrikken

De fleste nye biler anvender forzinket plade til dele af, eller til hele karrosseriet. Der er dog stor forskel mellem forskellige forzinkningskvaliteter. Resultatet viser, at et alt for tyndt zinklag ikke giver nogen nævneværdig beskyttelse.
Når det gælder rustbeskyttelsesmiddel påfører de fleste bilfabrikker sådanne produkter allerede på bilfabrikken. Rustbeskyttelse i form af voks eller olie trænger ind og beskytter punktsvejsede pladesamlinger og andre sammenføjninger i hulrummet. PVC eller bitumen på undervognen påføres som slidlag.
Resultatet viser, at flere bilmærker har en utilstrækkelig rustbeskyttelses-behandling fra fabrikken.  Sammenlignet med tidligere undersøgelser kan man til og med konstatere, at nogle bilfabrikker helt har stoppet med rustbeskyttelsesbehandlinger i hulrum.
Besøg MERCASOL her

Power El logo

Hvem er vi?

Vi har eksisteret siden 1998. Power El er et autoriseret elinstallatør firma der udfører arbejde for erhverv over hele Sjælland.
Besøg POWER EL her

J.A.K WorkWear logo

J.A.K. Workwear - funktionel, slidstærk arbejdsbeklædning i moderigtigt design

Hos J.A.K. Workwear har vi den filosofi at byde på en alsidig kollektion af funktionel, slidstærk arbejdsbeklædning i moderigtigt design og med smarte, gennemtænkte detaljer. Fra knapper og lynlåse til spænder og metervarer anvender vi kun kvalitetsmaterialer fra verdens førende producenter - og vi er (selv)kritiske til mindste detalje gennem hele fremstillingsprocessen.
Besøg J.A.K. her

flex1one

FLEX1ONE - Udstyr til dit værksted

De rigtige maskiner og det rette værktøj letter arbejdet på værkstedet.Vi fører et bredt program til arbejde med dæk, sporing, olieudskiftning og meget mere.

Se det store udvalg her

GoDed logo

GODEED

 GODEED app´en henvender sig til alle, som gerne være lidt bedre mennesker – og hvem vil ikke det? GODEED handler om de små, gode hverdags-gerninger i DIT nærområde. Det kan være alt lige fra at hjælpe et ungt par, der mangler en vugge til deres nyfødte, en ældre dame, der ikke har fået vasket gardiner i årevis, en ensom mand der trænger til at få besøg, eller en hjemløs, der mangler en varm hue. Se mere om GODEED her

Ny sponsor?

Del gerne: